top of page

Bli kjent med oss!

Hvem er vi? Dette er Max og meg, Vilde, og vi har vært sammen siden vi først møttes 5 år siden da jeg serverte han den kanskje verste espressoen han noen sinne hadde smakt. Etter den espressoen har det heldigvis bare gått oppover. Og nå skal vi åpne vår andre restaurant sammen, i byen jeg har vokst opp i, Asker.

Da Max, eller Massimiliano som han egentlig heter, flyttet til Norge i 2017 snakket han kun italiensk. Ikke norsk, og ikke engelsk. Vi startet forholdet vårt gjennom google translate, og lærte oss sakte men sikkert å snakke samme språk. Max flyttet til Norge med ett mål, å drive sin egen restaurant og finne drømmedama. (Neida, det var mine ord!)

Max kommer fra en kystlandsby nord i Liguria, ikke langt unna de fem kjente byene Cinque Terre. Han har vokst opp i restauranten til faren og moren, og nytt kjærligheten og maten fra alle hans sicilianske tanter gjennom hele oppveksten. Han har en venneflokk på størrelse med en hel landsby og evnen til å bli kjent med nye mennesker på en måte en sjenert nordmann som meg bare kan drømme om. Og det er akkurat denne følelsen av vennskap og hjemmekjært som Max ville ta med inn i sin italienske trattoria i Norge.


Vi åpnet Cinque Terre Trattoria på Kolsås i januar 2022, og har overlevd en tøff start takket være god støtte fra de lokale. Nå åpner vi vår andre restaurant, og vi gleder oss begge uendelig mye å bli kjent med våre nye gjester og ønske dere velkommen til oss.


- Vilde
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page